Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Enää pikkuriikkinen hetki, kun polkaistaan käyntiin metsästyskausi 2014-15!

Lisätty 17.07.2014

Kohta se jälleen alkaa.Kohta se jälleen alkaa.Kohta se taas alkaa! Ensin kyyhkystys, sitä seuraa sorsajahti,jänisjahti,kanalinnustus,hirvieläimet, ilvestys ja petojahti. Siinä sitä on kilometrejä taas kuljettavaksi seuraavan reilun puolen vuoden aikana. Kaikesta huolimatta, kausi 2014-15 on jo ovella enkä todennäköisesti ole ikinä odottanut uutta jahtikautta näin innolla.

 

Odotan jokaista (ohiammuttuakin) riistalaukausta ja sitä valtavaa kuvamäärää jonka tulen Eräportin sisällöksi ottamaan. Niitä jahtien aikana syötäväksi kerättyjä marjoja sekä itse pitkän jahtipäivän päätteeksi porukalla tehtyä riistaruokaa. Näissä on se harrastuksen suola, jolla jokainen innokas metsästäjä jaksaa koko kauden käydä metsällä. Metsällä sitä kokee kaikenlaista. Näitä kokemuksia aina riittää jaettavaksi eräkämpän saunanlauteilla jahtikavereille ja myöhemmin muille tuttaville. Ei ole ihan yksi eikä kaksi tuntia kun olen itse viettänyt saunan lauteilla metsästyspäivän tapahtumia kertaillen, sekä eläen uudelleen sen epäonnistuneen tai onnistuneen riistalaukauksen.

 

Nämä hetket tekevät metsästämisestä sosiaalisen tapahtuman. Meissä ihmisissä on sellainen sisäänrakennettu tarve rakentaa uusia ihmissuhteita sellaisten ihmisten kanssa, joiden koemme olevan samoista asioista kiinnostuneita itsemme kanssa. 

Metsästys on ainakin itselleni ollut lähellä sydäntä lähes aina, kuten jo yllä olevasta tekstistä voi päätellä.  Tuleva kausi on vaan jotain ihan muuta kuin perus metsästyskausi. Eräportti alkaa suorittamaan alkavana jahtikautena erilaisia tuotetestauksia  ja niistä tulee jokaisesta Artikkeli kuvineen jokaiselle Eräportin lukijalle, ja aivan ilmaiseksi, kuten tähänkin asti! Testit tulevat kattamaan mahdollisimman kattavasti, sekä kaudelle esiteltyjä uutuustuotteita, että kestosuosikkeja. Aiheesta lisää Uutiset -osiossamme.

 

Paljon on muuttunut muutamassa viikossa ja noiden asioiden hoitaminen onkin syönyt aikaa blogin kirjoittamiselta, pahoitteluni siitä. Taas on paremmin aikaa kirjoitella ihan asiaakin vaihteeksi näille sivuille jotta teillä lukijoilla pysyy mielenkiinto yllä.

 

Tässä samassa haluan kertoa että Eräportilla on eräs pieni yllätys vielä lukijoilleen julkistettavana ennen seuraavan jahtikauden alkua. Käykää tarkistamassa säännöllisesti, sillä on enää pienen ajan kysymys, koska julkaisu tapahtuu!