Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Metsästysmatkailua nurkan taakse.

Lisätty 15.02.2015

Monesti metsästysmatkailusta keskusteltaessa esiin tulee vaiheessa, tai seuraavassa Afrikan Big 5 metsästys, ja niiden huikeat hinnat. On totta, että metsästysmatkailuun saa upotettua huimia summia rahaa näin tahtoessaan, mutta mikään pakko ei ole. Metsästysmatkan saa aikaiseksi halvallakin. Jopa alle satasella viikonlopuksi. 

 

"Parisen tuntia teltoilta poistumisen jälkeen kajahtaa ilmoille hyvin tähdätty haulikon laukaus.Sorsajahti on alkanut."

Totta on sekin, ettei alle satasella kannata olettaa pääsevänsä muflonijahtiin pariksi päiväksi ja majoittumista paikallisessa hotellisviitissä. Realistisempi skenaario on, että tuolla hinnalla pääsee telttamajoitukseen sorsajärven rannalle, ja ruokansa saa nauttia suoraan nuotion äärellä. Metsästysmatkailussa harvemmin on tärkeää puitteet, ja matkan pääideana on aina kuitenkin itse jahti. Lomailla voi kesälläkin.

Nuotion loimutessa ja aamukahvin kiehumista odotellessa on hienoa suunnitella päivän jahtia.Nuotion loimutessa ja aamukahvin kiehumista odotellessa on hienoa suunnitella päivän jahtia.

Ajattelepa vaikka tilanne, jossa elokuun loppupuolella heräät aamulla teltasta, alat pukea hämärän telttavalon valaistessa metsästysvarusteita päällesi, sekä sen jälkeen pakata tärkeimpiä mukaanotettavia repun perukoille. Samassa kuulet, miten naapuriteltasta kuuluu myös repun pakkaamisen ääniä, ja samalla kuuluu telttaringin keskelle perustetun nuotiopaikan ääreltä nokipannun kolinaa. Voit jo lähes maistaa kuuman aamukahvin kielelläsi. Samaan aikaan mielessä

"Missä muualla sitä jahtimies  saa kokea sitä metsästyksen tunnelmaa puhtaimmillaan?"

pyörii tulevan päivän aikana ammuttavat riistalaukaukset ja intoa löytyisi jo jahtiin lähtemiseen. Kun on aamukahvit juotu ja vedät teltan vetoketjua kiinni, mieleesi palaa vielä ajatus, että onhan kaikki mukana, sillä teltoille palataan vasta illalla. Parisen tuntia teltoilta poistumisen jälkeen kajahtaa ilmoille hyvin tähdätty haulikon laukaus, jota seuraa koirapillin vihellys, sekä touhukas läiskähdys noutajan hypätessä suorittamaan tehtäviään. Sorsajahti on alkanut. Toiminnan täyteisen metsästyspäivän jälkeen illalla teltoille palatessa istutaan hiljalleen räiskyvän nuotion äärellä, jutellaan päivän jahdista, hienoimmista pudotuksista ja kehutaan koiria, samalla kun odotellaan illallisen valmistumista. Nukkumaan mennessä vielä selaillaan puhelinta ja hehkutetaan perheelle ja kavereille päivän tapahtumia. "Huomenna Jatkuu..."

Yllä on sepustettuna metsästysmatkailua autenttisimmillaan. Missä muualla sitä jahtimies Metsästysmatkaillessa maisemat ovat yleensä vaikuttavimpia kokemuksia saaliiden ohella.Metsästysmatkaillessa maisemat ovat yleensä vaikuttavimpia kokemuksia saaliiden ohella.(tai -nainen) saa kokea sitä metsästyksen tunnelmaa puhtaimmillaan? Meillä täällä Eräportilla on tarkoituksena tuottaa metsästysmatkoja jokaisen tarpeisiin, ja varmasti hintatasolla, joihin jokaisella on varaa. Jos mielessäsi on jokin tietynlainen jahtimatka, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystietomme löytyvät sivun loppuun rullaamalla tai yhteystiedot- sivulta.

Perustamme myös sivustollemme hieman myöhemmin uuden alasivun, jossa pääset tutustumaan palveluihimme ja valitsemaan niistä omasi, tai ottamaan lomakkeella yhteyttä ja ilmaisemaan erikoistoiveitasi. Joten käy tarkastelemassa ajoittain, ja tykkää Facebook -sivuistamme, jotta saat tärkeimmät uutisemme heti tietoosi!