Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ajattelepa vaikka tilanne, jossa elokuun loppupuolella heräät aamulla teltasta, alat pukea hämärän telttavalon valaistessa metsästysvarusteita päällesi, sekä sen jälkeen pakata tärkeimpiä mukaanotettavia repun perukoille. Samassa kuulet, miten naapuriteltasta kuuluu myös repun pakkaamisen ääniä, ja samalla kuuluu telttaringin keskelle perustetun nuotiopaikan ääreltä nokipannun kolinaa. Voit jo lähes maistaa kuuman aamukahvin kielelläsi. Samaan aikaan mielessä

"Missä muualla sitä jahtimies  saa kokea sitä metsästyksen tunnelmaa puhtaimmillaan?"

pyörii tulevan päivän aikana ammuttavat riistalaukaukset ja intoa löytyisi jo jahtiin lähtemiseen. Kun on aamukahvit juotu ja vedät teltan vetoketjua kiinni, mieleesi palaa vielä ajatus, että onhan kaikki mukana, sillä teltoille palataan vasta illalla. Parisen tuntia teltoilta poistumisen jälkeen kajahtaa ilmoille hyvin tähdätty haulikon laukaus, jota seuraa koirapillin vihellys, sekä touhukas läiskähdys noutajan hypätessä suorittamaan tehtäviään. Sorsajahti on alkanut. Toiminnan täyteisen metsästyspäivän jälkeen illalla teltoille palatessa istutaan hiljalleen räiskyvän nuotion äärellä, jutellaan päivän jahdista, hienoimmista pudotuksista ja kehutaan koiria, samalla kun odotellaan illallisen valmistumista. Nukkumaan mennessä vielä selaillaan puhelinta ja hehkutetaan perheelle ja kavereille päivän tapahtumia. "Huomenna Jatkuu..."


Metsästysmatkaillessa maisemat ovat yleensä vaikuttavimpia kokemuksia saaliiden ohella.Metsästysmatkaillessa maisemat ovat yleensä vaikuttavimpia kokemuksia saaliiden ohella.

Yllä on sepustettuna metsästysmatkailua autenttisimmillaan. Missä muualla sitä jahtimies (tai -nainen) saa kokea sitä metsästyksen tunnelmaa puhtaimmillaan? Meillä täällä Eräportilla on tarkoituksena tuottaa metsästysmatkoja jokaisen tarpeisiin, ja varmasti hintatasolla, joihin jokaisella on varaa. Jos mielessäsi on jokin tietynlainen jahtimatka, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystietomme löytyvät sivun loppuun rullaamalla tai yhteystiedot- sivulta.

 

 

 

 

Jahtielämyksemme:

Klikkaa jahtireissun otsikkoa saadaksesi lisätietoa! 

Jahtimiehen Unelma, rentoutumisviikonloppu fasaanijahdin kera. (Suomessa)


Tässä on jokaiselle sopiva jahtimatka. Yksi viikonloppu, Kaksi illallista, VIP-tason kohtelu ja majoitus, jahdin jälkeen kerrataan reissun pudotukset ja tilanteet yhteisessä illanvietossa saunoen ja kylpytynnyrissä kelluen. Varmasti rentouttava pakomatka arjen paineesta.

 

 

Kaurista kauniissa Skånen maisemissa.

Skånen sydämessä asustaa rikas kauriskanta, josta löytyy myös komeita trofeepukkeja. Näistä kauriista on osa varattu juuri sinulle ja ystävillesi. Reissun hinta ei päätä huimaa, ja kaatomaksutkin ovat todella  kilpailukykyiset. 

Hanhijahtia Kristianstadissa.

Kristianstadin kaupungin lähettyvillä sijaitsee Euroopan parhaimmat hanhenmetsästysalueet. Onneksemme voimme todeta, että olemme saaneet ainoana yrityksenä Suomessa tarjota jahtipalveluita kyseisille alueille. TÄTÄ KANNATTAA TARKASTELLA LÄHEMMIN! 

Villisikajahtipaketti.

Villisikakanta kukoistaa alueillamme eteläisessä Ruotsissa. Yhteistyökumppanimme ohjaavat kantaa pois pahanteosta ruokkimalla niitä, ja juuri noille ruokinnoille sinulla on mahdollisuus päästä metsästämään sitä lauman suurinta karjua. pakettiin kuuluu myös ajometsästystä, sekä halutessasi pääset ammattioppaan opastamana peltopassiin joskus jopa ruuhkaisille ruokailupelloille. Ja mikä parasta, EI KAATOMAKSUJA!!

Riistan Kirjo -jahtipaketti.

Tämä paketti on kokoelmamme kruununjalokivi! Jos aiot kerran elämässäsi lähteä jahtireissulle, sen on pakko olla tämä! Miltäpä kuulostaa: Viisi jahtipäivää, kahdeksan metsästyskertaa, sekä kaksi tasokasta illallista! Tässä paketissa pääset metsästämään villisikaa, kaurista, Hanhea, ja muita runsaslukuisia vesilintuja! Klikkaa otsikkoa nähdäksesi lisätietoa, sekä komeita kuvia.