Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Jahtimiehen Unelma, rentoutumisviikonloppu fasaanijahdin kera.

 


Tässä on jokaisen mielestä hauska ja mukava jahtimatka. Voit valita pakettiisi vaikka yhden viikonlopun, kaksi jahtipäivää, Kaksi illallista, VIP-tason kohtelun ja majoituksen, jahdin jälkeen kerrataan reissun pudotukset ja tilanteet yhteisessä illanvietossa saunoen ja kylpytynnyrissä kelluen. Varmasti rentouttava pakomatka arjen paineesta. Valita voit jahtipakettiisi lähes mitä tahansa, tai vaikka valita peruspaketin alta.

 

Maastoista löytyy niin peltoa, taimikkoa, kuin kunnon metsää ja puroja yms. jahti toteutetaan aina suunnitellen koirat huomioon ottaen ja siten että Jokaisella, koiria myöden, on jahdin jälkeen hyvät ja hauskat muistot jahdista.

 

 

Paketti on varattavissa 20.8-28.2 väliselle ajalle  ja sitä varataan 3-20:lle henkilölle. Majoituksemme sijaitsee Tortinmäessä, Varsinaissuomessa.

 

Perusjahtipakettiimme kuuluu:

 

Itse jahti Tortinmäessä, Turussa

Oppaat jahtiin

Kaikki pudotusmaksut

Ruokailut jahdin lomassa, sekä sen jälkeen

Majoitus

Aamiainen

Sauna lämmitettynä jahdin jälkeen.

 

Peruspaketin hinta 280,00€ sis. Alv24%

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan sinulle täydellinen jahtipaketti jo tänään!!

 

Jos sinulla on muita erikoistoiveita, niin ilmaise kysymyksesi rohkeasti puhelimitse, tai sähköpostissa, niin yritämme parhaamme mukaan järjestää sen toteen. 

 

Perusjahdin kulku:

 

Saavut lauantaiaamuna Laiskemman kukonlaulun aikaan, (noin kello 8-9) ja toivottaa Eräportin henkilökunta sinut tervetulleeksi maastokahvien äärelle. Kahvin lomassa tehdään toisemme tutuiksi ja sovitaan jahdin turvallisuussäännöistä, sekä kerrataan viikonlopun pääpiirteittäinen kulku. 

Kun kaikki ovat valmiina, alkaa Itse jahti. Jaamme porukan sopiviksi osastoiksi ja Sovimme aikataulun kahvittelulle/ruokailulle. Illan jo hämärtäessä ja sen laiskan kukon jo painuessa orrelle koisimaan, alamme kulkea kohti majoitusta, ja ruuasta notkuvaa illallispöytää. Kun voimme kaikki todeta olevamme herkkuja täynnä, on varattu pieni hetki aikaa valmistautua, ja siirrymme saunomaan kerratessamme yhä uudelleen ja uudelleen ne omat ja kaverin pudotukset. Janojuomista puhumattakaan. 

 

Sunnuntai on varattu vain omaan olemiseen ja majoituksesta poistumiseen. 

 

    Vielä pienenä kertauksena, pakettiin sisältyy:

  • Majoitus (la-Su)
  • Aamiaiset (Su).
  • Fasaanijahti
  • Koirien juoksutusmaksut
  • Lauantaina Illallinen.
  • Maastoruokailu jahtialueella
  • Koko lauantai-iltainen saunottelu
  • Mahdolliset huoneen koiravarusteet (majoitus on koiraystävällinen)

 

Melko hemmottelua, eikö? Hinta ei todellakaan ole kallis kaikillakaan herkuilla, joten pyydä siis tarjous sähköpostiisi Osoitteesta Asiakaspalvelu@eraportti.com , Se ei maksa sinulle vielä mitään!

Mainitsethan tarjousta pyytäessäsi matkan ajankohdan, Oman porukkanne koko, mahdolliset ruoka-aine allergiat, sekä tietenkin ne jahtiin osallistuvat karvaiset ystäväsi! (isännästä ei tarvitse erikseen mainita, mutta koirista kyllä) 

Paketti on kasattu viikonloppua ajatellen, mutta mikäli haluat varata matkasi muulle ajankohdalle, se sopii mainiosti!