Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Järjestämme Yrityksille muun muassa illanvietot, rennommat iltapalaverit, pikkujoulut ja Yrityslahjat. (Lue lisää alta)

Yrityslahjana kello on äärimmäisen näyttävä ja kustomoitavissa oleva vaihtoehto. Tämä kello huomataan ja muistetaan ja siitä saa mainion aasinsillan yritykseenne.Yrityslahjana kello on äärimmäisen näyttävä ja kustomoitavissa oleva vaihtoehto. Tämä kello huomataan ja muistetaan ja siitä saa mainion aasinsillan yritykseenne.

 

Tutkimukset toistensa perään toteavat, että ihmiselle on sitä helpompi myydä, mitä rennommaksi kyseinen henkilö itsensä tuntee. Tästä syystä on helppo sanoa, että kauniin luonnon, hyvän ruuan ja mukavien ihmisten keskuudessa kauppa käy ja jokaiselle jää asiasta hyvä mieli. Tilaa meiltä illanviettosi tilanteeseen kuin tilanteeseen ja saat varmasti tasokasta palvelua ja mahtavat puitteet!

 

Kuvittele hetkeksi itsesi asiakkaan asemaan:
 
Olet saanut yhteistyökumppaniltasi kutsun saapua paikalle sovittuna aikana. Kokouspaikalla  Jätkänkynttilät ja komea nuotio toivottaa sinut tervetulleeksi tapaamiseen ja jo saapuessa on jo kotoisa olla. Tämän jälkeen, kun kaikki kutsutut ovat saapuneet, siirrytään pitämään itse kokousta. Kokoukseen on mahdollista saada ruokaa, pikkusuolaista, juotavia, tarjoilut, ja vaikkapa vasta keitettyä AITOA nokipannukahvia. Kun kokouksissa on virallisemmat asiat keskusteltu, on aika hieman rentoutua ja siirtyä vapaampiin olosuhteisiin. Sauna on teille hoidettuna valmiiksi lämmitettynä, siellä pientä tarjoilua ja mukavaa illanviettoa. Kauppaa on käyty sekä kokouksessa, että saunan lauteilla, aletaan siirtymään mukavaisesti majoituksen suuntaan. Aamulla hyvin nukutun yön jälkeen aamiaisen lomassa yhteistyökumppaninne ojentaa teille komean rannekellon vielä muistoksi mukavasta illanvietosta ja onnistuneesta palaverista.
 
Yllä kuvatun kaltainen paketti on hyvin edullinen, ja varmasti kaikin puolin kannattava. Ota tarkemmin yhteyttä ja soita vaikka heti!
 
 
 
 
 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Asiakaspalvelu@eraportti.com ,
Yhteystiedot-sivujemme kautta tai vaikka suoraan etusivulta löytyviin puhelinnumeroihin!